User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Thread: Register name blank screen, can't load custom quests. including defaults.

  1. #1
    Gel Just registered BlueVortex's Avatar
    Join Date
    Dec 2017
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    19
    Level
    1
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    92%
    Daily Activity
    0%
    Weekly Activity
    10%
    Monthly Activity
    47.4%

    Register name blank screen, can't load custom quests. including defaults.

    I finally figured out how to get ZC to run on my mac after 2 hours of reading, for anyone having this issue, you have to right click classic or editor, show contents/maco os/exec file. I started to make a custom quest, it will not load even though the destination folder is correct and the custom file is in correct folder, I can navigate to it, but it fails to load (unable to load file)It will not load built in quests either. Also when I try to play the built in quest (quest 1) when I get to register name screen, it is completely blank, i can hear my actions (bing sound) but it's blank. I am using latest mac version, 2.50 i believe, and I am running OS X High Sierra. Help please?

  2. #2
    The Timelord
    ZC Developer
    ZoriaRPG's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Prydon Academy
    Posts
    1,148
    Mentioned
    102 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vBActivity - Stats
    Points
    3,937
    Level
    19
    vBActivity - Bars
    Lv. Percent
    97.77%
    Daily Activity
    0%
    Weekly Activity
    10%
    Monthly Activity
    58.69%
    Quote Originally Posted by BlueVortex View Post
    I finally figured out how to get ZC to run on my mac after 2 hours of reading, for anyone having this issue, you have to right click classic or editor, show contents/maco os/exec file. I started to make a custom quest, it will not load even though the destination folder is correct and the custom file is in correct folder, I can navigate to it, but it fails to load (unable to load file)It will not load built in quests either. Also when I try to play the built in quest (quest 1) when I get to register name screen, it is completely blank, i can hear my actions (bing sound) but it's blank. I am using latest mac version, 2.50 i believe, and I am running OS X High Sierra. Help please?
    Try these steps for OSX Sierra, provided by @Wolfman2000
    • Download the current version of Zelda Classic.
    • Extract the archive file in your Downloads folder.
    • Manually create the Zelda Classic folder in /Applications again. (If you do not have access to the global Applications folder, your local applications folder should still work for this purpose.)
    • Drag the Zelda Classic and ZQuest apps Individually, Into your newly created folder. DO NOT move the folder containing the apps over!



    This is not a ZC Bug. This is Apple Gatekeeper nonsense. A future ZC release may include an 'installer utility' to bypass this issue


    Featured Scripts & Headers: RPG.zh ( v. a0.97.1 ) ( RPG.zh Thread ) | Zelda 3 Thief's Town Treasure Chest Minigame (ffc) | Bobomb (enemy)
    ZScript & ZC-Related Pastebin | Quests and ZScript Repository | ZC Dev & Betas | Latest ZC 2.54 Beta | YouTube Channel
    All of the code that I create and publish here is free for use, modification and distribution under the GPL v2.0, or v3.0 where applicable..

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •