PDA

View Full Version : ZC Help



Solaris_Omega
02-21-2004, 09:22 PM
I have used zc for a long time in the past, but now when ever i open the player it just goes to a black screen and goes back to windows seconds later, the quest maker works fine though, anyone got advice...

Spiffy Enigma
02-22-2004, 01:13 AM
Do you have everything from the ZC support archive?

jovo
02-22-2004, 06:48 AM
Never mind. It works now.

Solaris_Omega
02-22-2004, 09:33 PM
"Never minds, it works now" -Jovo-
who'm are you?

and anyway, yes i do, i have been using zc since 2000 and it always has worked before i am just confused...