PDA

View Full Version : Invalid Quest Error



Praethus
06-04-2002, 02:15 PM
I got an invalid quest error, when I tried to load my quest. I had auto-backup on and I have the *.qsb file, so what do I do now?

Raichu86
06-04-2002, 02:25 PM
Open up ZQuest, click File -> Import -> Unencoded Quest, then select your backup qsb.

Praethus
06-04-2002, 02:38 PM
What do I do afterwards. I've tried resaving as a quest again, and it is still corrupted. What would cause a quest to becomve invalid like that? If I knew, I could remove it from my quest. Please help anyway you can.

Nick
06-04-2002, 03:07 PM
Delete the old invalid file then save. That seems to work.

Praethus
06-04-2002, 03:10 PM
I've tried that 4 times, now. I'll keep trying and hope that eventually it will save it uncorrupted.

I ended up just exporting everything from my qsu into a new quest. I just have to reset all the warps and sprites and stuff. Oh well.:unhappy: