PDA

View Full Version : Mapmaker in 1.92 build 139



Immortal Warrior
03-23-2002, 06:21 AM
Well, this question really goes out to contest participants, are you having problems using fatcatfans mapmaker? Whenever I load up the .qsu file, it says something about not being able to process files using the standard tileset and to edit one tile, but my tilesets completely customised, and even when I edit tiles it doesn't work :confuse2:

plith
03-23-2002, 09:08 AM
Are you using the mapmaker he released back with 104? Then of course you'll have problems because the .qsu file format has changed since then. If you're using the one for 138 (Cyclone tried to give me a link to it, but that was dead, so I don't have it), then just try waiting for a new one.

Immortal Warrior
03-23-2002, 09:16 AM
Yeah, I have the build 104 one.
I was hoping the format wouldn't have changed that much, as they were both 1.92 releases.
Anyone have any idea when a new version is to be expected?

fatcatfan
03-23-2002, 09:42 AM
http://gemini.tntech.edu/~eek8908/mm192b138.zip

Cyclone has this for the contest people. But I don't guess it can hurt to post it here for you. Can't do anything with unless you have the appropriate beta, anyway. And this does work with 139.

Immortal Warrior
03-23-2002, 11:30 AM
:D Thanks, this will help, a lot :D

Cyclone
03-23-2002, 12:15 PM
Hmm...I was gonna try e-mailing you guys 2nite. Like plith said, the link was dead when I gave it to him; I think it's the same link now. :)

And LordMagus; I haven't forgotten about the beta. My stupid sister was on the Internet this morning, and didn't get the hint that I wanted to use it before leaving...and I've been occupied throughout the day (college open house, and I'm helping out :D ).

Cyclone
cyclone@zeldaclassic.com

K-Teclis
03-24-2002, 08:44 AM
That was useful, fatcatfan!

e3h3
03-24-2002, 09:21 AM
Thanks Fatcat, it works great.

One question, is it possible to have your layers show up?